2010-es esküvői szezon

Szép élményekkel zártuk az idei esküvői szezont. De mielőtt belemennék egy-két részletbe, elöljáróban az OK, az a valaki aki, miatt az idei évre “nyugdíjba” vonultunk zenekarunkkal. Egy pocaklakó érkezését várjuk aki már velünk tartott az idei esküvőkre.

Május 8-án részt vehettünk egy számunkra igazán izgalmas helyszínen tartott lakodalomban a Budapesti Történeti Múzeum Gótikus termében. Nem csak a helyszín volt kicsit rendhagyó de a násznép összetétele is kihívást jelentett. A férj Koreából jött és itt a messzi Magyarországon találta meg élete hercegnőjét Edinát. Nagyon sok boldogságot kívánunk Nekik!

Május 15-én Pomázon a Teleki-Wattay Kastélyban Márti és Gábor esküvőjén megismerhettük Pallagi Ákos ceremóniamestert aki nagyon pozitív benyomást tett ránk. Biztosan ajánlani fogjuk a jövőben!

Május 22-én egy fantasztikus helyen játszottunk a Big Ben Clubban. Erre mondják, hogy Tiszta Amerika! Hát még Szandra és Ákos akik rendhagyóan a Dirty Dancing c. film betétdalára a Time of my life-ra táncolták a menyecsketáncot. A videó részlete hamarosan megtekinthető weboldalunkon. Köszönjük, hogy Veletek ünnepelhettünk!

Május 29-én Tatabányán zártuk a szezont egy valóban fergeteges hangulatú esküvőn Timi és Tamás meghívására. A táncot a You are still the one c. gyönyörű Shania Twain számmal kezdte meg az ifjú pár.

Kérjük, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal weboldalunkat, ha érdekesnek találtad:
Share this page via Facebook