5 lépés a csodálatos esküvőig avagy esküvői teendők

pp

 

Ugye Te is csodálatos esküvőt szeretnél?

 

Mosolygó, önfeledt arcokat, egy élményt ami nem csak Bennetek hanem  vendégeitekben is örök nyomot hagy.

 

Ugye Benned is van kétség, mi van ha valami nem úgy sikerül ahogyan azt eltervezted?

 

Kérlek, először is nyugodj meg. Csodálatos esküvőd lesz! Olyan amilyennek megálmodtad, minden csak rajtad múlik, az, hogy hogyan éled majd meg.

 

Amit érzünk nem életünk eseményeinek eredménye, hanem a megtörtént dolgokkal kapcsolatos saját értelmezésünket tükrözi.  Életünk minőségét nem az szabja meg, hogy mi történik velünk, hanem az, hogy miképpen viszonyulunk a történtekhez.

 

Az évek során számos az esküvőjüket szervező fiatal párral találkoztam. Egy idő után eljutottam arra a szintre, hogy már a megbeszélésen tudtam milyen lesz az esküvőjük. Akkoriban még nem foglalkoztam az emberi viselkedésekkel, a pozitív beállítódásokkal, egyszerűen csak ösztönösen éreztem rá az emberekre. Ezekből a tapasztalatokból táplálkozva később tudatosan próbáltam a zenekarunkat olyan emberekhez eljuttatni akik hasonlóan pozitív életérzéssel bírnak mint mi. Bejött. Rájöttem, hogy borzasztóan fontos a hozzáállás, az, hogy a dolgokat milyen szemszögből nézzük és ez érvényes az esküvőkre is. Alapvető törekvésünk a sikeres esküvő, és mindent el is követünk azért, hogy ez megvalósuljon.

 

De nézzük melyek a konkrét lépések a csodálatos esküvők világába:

 

/a szempontok egy esküvői zenekar szemszögéből nézve íródtak, akik egy esküvő hangulatának alapvető mozgatórugói/

 

1.       Helyszín kiválasztása

Próbáljuk vizualizálni a berendezett termet, vagy kérjük látványtervet az étteremtől. Hagyjunk helyet a táncnak és a zenekarnak. Az étterem célja (tisztelet a kivételnek) a maximális „emberlétszám” bezsúfolása egy helyre. Találkoztunk már olyannal, hogy annyi széket és asztalt tettek be az étterembe, hogy a zenekarnak még csak-csak de a táncoló embereknek már nem jutott hely. A terv az volt, hogy majd a vacsora után leszednek pár asztalt és lesz hely.

De mi van azokkal az emberekkel akik ott ültek és vissza szeretnének ülni az este további részében?

 

 

2.       Menyasszonyi ruha

 

Bármilyen gyönyörű menyasszonyi ruha lehet „átok” ha alig várjuk, hogy levegyük mert annyira kényelmetlen pár óra viselés után.

 

Próbáljuk meg elkerülni a nehéz abroncsokat vagy anyagokat, illetve az is fontos, hogy a „mellben vágott” (bocsánat, ha nem ez a szakszerű kifejezés J ) ruha tánc közben állandóan a gravitációnak engedelmeskedik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.       Menyasszonyi cipő

 

A menyasszonyi cipő általában új és az esküvő napjára vásárolt darab. Sajnos előre nem tudhatjuk, hogy mennyire lesz kényelmes egy egész napon át.

Vigyünk egy váltócipőt, senki sem veszi majd észre a ruha alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.       Ne ragaszkodjunk előre megtervezett dolgokhoz. Hagyjuk, hogy alakuljanak!

 

5.     Válasszunk vőfélyt vagy ceremóniamestert!

Egy profi házigazda észrevétlenül veszi le az esküvő háttérmunkáját a vállunkról. Legyen szó 30 vagy 120 fős násznépről a ceremóniamester láthatatlanul oldja meg azokat a „problémákat” amelyek már egy kisebb összejövetelen is előfordulhatnak.

Mi rengeteg vőféllyel és ceremóniamesterrel találkoztunk az elmúlt évek során. Volt köztük jobb és kevésbé jobb. Ha ajánlanom kéne valakit akkor biztosan Kakucs Miklós neve jutna eszembe aki egy természetes átmenet a városi vőfély és a ceremóniamester között.

Könnyű vele a közös munka, szerencsére sokszor meg is valósul egy évben több alkalommal is.

Kérjük, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal weboldalunkat, ha érdekesnek találtad:
Share this page via Facebook