A mai esküvő

Az elmúlt évek alatt sokat változtak az esküvők.
A készülődés már a nagy nap előtt 8-10 hónappal elkezdődik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő helyszínt, menyasszonyi ruhát, menyecske ruhát, cipőt, fodrászt, sminkest, meghívót, zenekart, vőfélyt vagy ceremóniamestert és minden egyebet amit még megálmodott.

Igény van a szép dekorációra, mely magában foglalja az egymással harmónizáló ültetőkártyát, köszönetajándékot, vendégkönyvet, gyűrűpárnát, virág és lufidíszítést és székszoknyát is. E tekintetben határozottban beszélhetünk esküvői trendekről, mely idén a szivárvány élénk színeit is felsorakoztatja.

A vőfélyek mellett megjelentek a ceremóniamesterek, akik elegáns stílusban konferálják végig az estét, fiatalos játékokkal szórakoztatják a násznépet.

Egyre keresettebbek az esküvői-lakodalmas stílus mellett a slágerzenét játszó zenekarok is akiknek a repertoárjában már a legfrissebb dalok is felcsendülnek.

Természetesen azért emellett szívesen hódolunk a hagyományoknak is, a menyasszonytánc és az újházi tyúkhúsleves még mindig jelen van mindenki örömére.

Kérjük, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal weboldalunkat, ha érdekesnek találtad:
Share this page via Facebook

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!