Bemutatkozunk

eskuvoi zenekarA Cocco Bello esküvői zenekar tagjai:

Malatinszki László: szintetizátor, ének, vokál

Paksi Zita: ének, vokál, percussion

 

Tapasztalaszerzés és a múlt

Az egész életünket meghatározó zeneszeretet egy csodálatos véletlen folytán összehozott minket. Egyszerre éreztük és tudtuk, hogy nekünk egy az utunk: így született meg a Cocco Bello esküvői zenekar.

Sok évnyi közös zenélés áll a hátunk mögött, a végletekig összeszokott és összecsiszolódott párost alkotunk, hiszen amit csinálunk, az egyben a szenvedélyünk is.

Kettesben jártuk be a nagyvilágot: számos ünnepi alkalommal, szebbnél szebb helyeken léptünk fel. Megannyi különféle életkorú és nemzetiségű embernek játszottunk jazzt, pop-rockot, rock'n rollt, reggaet, countryt és latin dallamokat.

A legnagyobb elismerésben mégis az esküvői fellépéseink során van részünk!

 

Amire büszkék vagyunk:

- Cocco Bello zenei produkciónk bejárta a világ óceánjáróit. Első és egyetlen magyar duóként a Disney Cruise Line hajóink a "Family Party"-k szórakoztató zenekara lehettünk.

- Egy világjáró luxushajón "Salsa ritmo" táncestünkkel vittük táncba a latin amerikai vendégeket, egy holland hajótársaságnál pedig a hagyományosan megrendezésre kerülő "Black and White" elegáns partyn jatszhattunk az idősebb korosztály számára kedves örökzöld melódiákat.

- Mivel szeretünk eleget tenni különleges kéréseknek, így lehettünk részesei annak a megható pillanatnak, amikor pár évvel ezelőtt egy eljegyzésnek meghirdetett esküvőn az áldott állapotban lévő menyasszony a segítségünkkel egy meglepetés dallal kedveskedett a párjának. "Félteni kell, néha a biztosat is félteni kell…" csendült fel a vőlegény kedvenc dala, aki a meghatottságtól, könnybe lábadt szemekkel szólni sem tudott.

Nálunk nincs futószalag. Minden esküvő egyedi.

Zeneszeretetünkből és szakmai elhivatottságunkból adódóan minden esküvői felkérést egyedinek tekintünk. Több éves tapasztalatunkkal rendszeresen segítünk a házasulandó pároknak a szervezés során, illetve szívesen ajánlunk megbízható és színvonalas fotóst, vőfélyt, ceremóniamestert.

Szerencsésnek tartjuk magunkat, mert az esküvőkön számos csodálatos pillanatot élhetünk át:  ilyenkor úgy érezzük, mintha mi is újra és újra  összeházasodnánk.

Kérjük, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal weboldalunkat, ha érdekesnek találtad:
Share this page via Facebook