Nem vállalunk el bármit

Azt hiszem ezt a témát egyszer már feszegettem de már megint belefutottam ebbe és egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni. Gondoljon bárki bármit, vessen rám követ vagy nézzen nagyképűnek de mi nem vállalunk el bármilyen felkérést. Továbbra is vallom, hogy minőségi munkát csak úgy lehet végezni, hogyha az ember tudja, hogy mire képes és ennek megfelelően vállal el bármit. Véleményem szerint a maximális megelégedés csakis így jöhet létre ami a szolgáltatás iparágban alapfeltétel ha az ember talpon akar maradni.

Két dolog miatt beszélek erről megint.

Egyrészt mert kaptam tegnap egy ajánlatkérést és udvariasan visszautasítottam mert a feltételeket nem éreztem adottnak ahhoz, hogy megfelelően tudjunk majd szerepelni. Nagyon rossz érzés volt azonban az, hogy a fiatal pár ezt inkább személyük ellen való visszautasításnak vette.

Másrészt mert pont ma kerültem én is szembe egy vállalkozóval aki amikor az előleget felvette a végzendő munkáról természetesen mindent megígért, és most amikor a tettek ideje van már szabadkozik, hogy ehhez ő nem ért stb.

Nem tudok e mellett elmenni. Tisztességtelennek tartom azt, hogy amíg a foglaló átadásra kerül addig fű-fa-virág is…aztán meg csak a szabadkozás.

Most jól kipuffogtam magam..:-))))

Kérjük, oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal weboldalunkat, ha érdekesnek találtad:
Share this page via Facebook